Поєднання квітів у букетах до Валентина 2021

#Флористичні_поради

Традиція святкувати день святого Валентина з’явилася у нашому житті не так давно, проте встигла зайняти чільне місце серед улюблених та бажаних свят. А яке святкування без подарунків та сюрпризів? Найбільш традиційним та бажаним (особливо серед дівчат та жінок) є букет квітів. Скромний чи розкішний, екстравагантний чи вишуканий, різнокольоровий чи моногамний букет квітів впевнено зайняв першість серед презентів з нагоди свята закоханих. Адже здатність створити та підртимати романтичну атмосферу належить ніжним квітам.

 

Часто чоловіки для дарунку обирають розкішний величезний букет червоних троянд на довгих ніжках і дарують його своїм коханим. Проте слід врахувати як ви плануєте провести вечір удвох. Якщо заплановано відвідування ресторану, кіно чи театру то це не завжди зручно із таким букетом. Композиції ж у кошичках чи коробках не потребують розміщення у вазу, вони компактні та невибагливі. 

 

Вибір кольору для букету

Що стосується кольорової гами квітів, то букети можуть бути як моногамні, так і різнокольорові. Слід зауважити, що, як правило, молодим дівчатам обирають ніжну та пастельну кольорову палітру, жінкам із віком дарують квіти насичених та яскравих кольорів. Безпрограшно виглядають моногамні букети, де поєднуються квіти від світло рожевого до насиченого вишневого  кольору чи бежево-персикова кольорова палітра.

 

Прекрасний вибір – це монобукет. Адже троянди, лілії, півонії чи тюльпани прекрасно виглядають у монобукеті та не потребують додаткового доповнення. Букет троянд розповість про вашу пристрасть, лілій – емоційність та ніжність, тюльпани виглядають зворушливо та свіжо, навіюють думки про скорий прихід весни. 

Не можна не згадати і про те, що наприклад, орхідеї можна дарувати як у зрізаному вигляді, так і у горщику. Якщо ваша кохана любить доглядати за живими квітами або у неї на підвіконнику колекція орхідей чи фіалок можливо варто потішити її незвичним сортом улюбленого вазону. 

Букет до Св Валентина

 

Форми букетів для Св Валентина

Квіткові букети можуть бути також і найрізноманітнішої форми. Круглі, кулясті, асиметричні, односторонні композиції стануть неповторними та вишуканими у руках професійного флориста. Адже справжній професіонал навіть із хаотичного набору квітів, гілочок та зелені створить справжній авторський шедевр. Тому для того, щоб вразити кохану людину варто звернутися до справжніх фахівців своєї справи, які за вашими побажаннями створять бездоганну симфонію квітів, гілочок із ягодами, зелені та доповнять це декоративними елементами. 

Не варто забувати і про чоловічі букети. Коханий буде приємно здивований отримавши у подарунок стильний та лаконічний презент. 

Чудова класика, яка об’єднує вишуканість та ніжність, симпатію, пристрасть та захоплення. Це все про квіткові композиції. Презентуючи коханій людині такий подарунок ви даруєте позитивні емоції надовго.