Тренди весільної флористики 2021

#Флористичні_поради

Оскільки екологічність і натуральність у тренді 2021 року у всьому, весільна флористика буде затребуваною у цьому році також. Штучне драпірування з тканин чи штучні квіти на сьогоднішній день уже не використовуються у оформленні арок чи фотозон. Живі квіти, виткі рослини, часто їх розставляють у горщиках, колоски і навіть солома – саме ці атрибути найбільш використовувані при оздобленні залу, весільної арки чи фотозони. Часто сьогодні молодята замовляють мінімалізм у декоруванні, адже багато не завжди означає мило і вишукано. Не зважаючи на мінімалізм у залі все таки має бути якийсь яскравий та екстравагантний акцент, який привертатиме увагу та милуватиме око. Часто таким акцентом стають високі вишукані та неординарні композиції на столах із ваз  та квітів. Ці композиції не є новинкою цього року, вони у тренді упродовж кількох років, проте завдяки своїй красі та витонченості залишаються актуальними до сьогодні.

 

Весільні букети з піонів – найбільший тренд 2021 року

Ніжні, чарівні, ароматні… Півонії стрімко увірвалися у весільні тренди та зайняли там заслужено чільне місце. Ароматні та пишні піони стануть окрасою та основою для букета нареченої, адже ця символічна квітка принесе новоствореній сім’ї щастя, благополуччя та процвітання. Недаремно ці квіти підносили ще у стародавньому Китаї та Греції як уособлення багатства та благополуччя. Маючи досить широку палітру відтінків та чудово поєднуючись у композиції із зеленню та іншими квітами, півонії впевнено утримують першість у весільній флористиці та заслужено користуються повагою серед наречених. Замовити букет на весілля із піонів – це сучасно, стильно та вишукано.

Весільний букет з піонів

Весільні бутоньєрки та декорування автомобільного кортежу

Як ми уже згадували раніше, сьогодні у тренді натуральність та екологічність. Тому як бутоньєрками з живих квітів уже нікого не здивуєш, так і весільні кортежі найчастіше прикрашають композиціями із живих квітів. Великі, екстравагантні, вишукані композиції із живих квітів на автомобілях – саме таке декорування є на сьогоднішній день актуальним та трендовим. Звичайно, молодята замовляють як букет молодої, бутоньєрку нареченого, так і декорування залу та кортежу в одному стилі, обираючи основну квітку, яка стане символом новоствореної сім’ї. Інші квіти та зелень є лише чарівним доповненням у неповторній та елегантній весільній композиції. 

 

Весільні букети у Львові

Серед розмаїття пропозицій у Львові варто звернути увагу на салон-магазин “Пелюстка”. Тут фахові флористи та квіткові дизайнери нададуть професійну консультацію та створять унікальні весільні букети як для молодої, так і бутоньєрки для молодого, прикраси для волосся чи пов’язки на руку для дружок, композиції на святкові столи, фотозони та декор для весільного кортежу – будь яке Ваше побажання буде враховане та втілене у оригінальних та чарівних флористичних композиціях.